i-Navigator

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Inmiddels heeft meer dan 80% van onze klanten de migratie van i-Navigator 3.2 naar i-Navigator 3.5 afgerond. Met alle overige organisaties is het traject inmiddels opgestart. De ondersteuning voor versie 3.2 zal dan ook op 1 september 2022 worden gestopt. Dit betekent dat model-updates dan alleen nog voor de cloudversie zullen worden uitgebracht en dat er vanuit de helpdesk geen technische ondersteuning meer voor de on-premises versie wordt verleend. Als uw organisatie nog geen gebruik maakt van i-Navigator 3.5 en

u voorziet dat het lastig wordt om de deadline van 1 september te halen, neem dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op om te kijken hoe e.e.a. in uw organisatie kan worden versneld.


Vanaf 1 september zullen wij onze aandacht richten op het zo snel mogelijk ontwikkelen van de web-client (i-Navigator versie 4.0) waarmee de 'verSAASing' van de i-Navigator wordt volbracht. Tegelijkertijd zullen we ons richten op de ontwikkeling van documentatie en (i-NO) trainingen zodat u uzelf als gebruiker gedegen kunt voorbereiden op de nieuwe omgeving.