i-Navigator

Developed in conjunction with Joomla extensions.

In het kader van de overgang naar de cloud werken momenteel (bijna) alle klanten met iNavigator 3.5 (server in de cloud, Windows client). Deze Windows client wordt bij de overgang naar versie 4.0 vervangen door een webclient waarna de 'verSAASing' compleet is. Van deze Windows client is een nieuwe versie beschikbaar die voor 1 maart 2023 moet worden geïnstalleerd. Hierover ontvangt u de komende dagen ook een upgrade e-mail met installatieinstructies voor versie 3.5.12.100.

Wij zijn genoodzaakt deze nieuwe versie van de client uit te leveren door een aangekondigde wijziging in de security settings van Windows, waardoor een door de i-Navigator gebruikte software component die gebaseerd is op Internet Explorer niet langer zal blijven werken. In versie 3.5.12.100 is deze vervangen door een component op basis van MS Edge. Door deze onverwachte ontwikkeling is de verwachte uitlevering van versie 4.0 verschoven naar Q3-Q4 2023. Versie 3.5.12.100 bevat ook een aantal aanpassingen en uitbreidingen waardoor het eenvoudiger is nieuwe functionaliteit (bijv. nieuwe velden) toe te voegen zonder de bestaande client te vervangen.

Mocht de functioneel beheerder van uw organisatie voor 6 februari geen mail hebben ontvangen m.b.t. de upgrade, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien mogelijk met vermelding van uw klantnummer).