i-Navigator

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Vanwege onvoorziene omstandigheden is de opleverdatum van i-Navigator 4.0 uitgesteld tot 1 juni 2024. dit betekent in concreto dat we in juni beginnen met het benaderen van de eerste batch van klanten om de overstap te maken. Vervolgens zullen in de daarop volgende maanden alle klanten batchgewijs worden benaderd.Het 'proces' van overstappen is zo ingericht dat hiervoor aan de klantzijde geen speciale handelingen te hoeven worden verricht. Voor iedere tenant (i-Navigator omgeving) wordt een url beschikbaar gesteld en het delen van deze url met de gebruikers is voldoende om deze toegang te geven.

Voor wat de betreft de overgangsprocedure gelden dezelfde condities als die in een eerdere versie van dit artikel zijn vermeld. Alles nog een keer op een rijtje:

  • Het zal gedurende een overgangsperiode (+/- 6 maanden) mogelijk zijn om de 4.0 (web) client en de 3.5 (Windows) client naast elkaar te gebruiken. Dit betekent dat u zelf binnen deze overgangsperiode kunt bepalen op welk moment uw organisatie de overstap maakt.
  • De gebruikersaccount voor i-Navigator 3.5 worden ook in 4.0 gebruikt. Er zijn dus geen wachtwoordwijzigingen nodig en bestaande Azure AD koppelingen blijven gewoon werken.
  • Er zijn geen aanpassing in uw netwerk-inrichting nodig om de overstap te maken. Wij zullen voor uw organisatie een url beschikbaar maken en via deze url kunt u via de browser toegang krijgen tot de i-Navigator. De ondersteunde browsers zijn Firefox, Chrome, Edge en Safari. Gebruik van de browser bij voorkeur altijd de meest recente versie (via automatische updates).Versies tot een jaar oud worden ondersteund.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de overgang.

Kortom, na de overgang start u de i-Navigator op via een hyperlink i.p.v. een snelkoppeling op uw bureaublad, en u kunt gewoon verder werken waar u gebleven bent.