i-Navigator

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Op 2 en 9 oktober 2024 wordt er weer een open training gegeven over de i-Navigator en het model-DSP. U kunt zich daar vanaf nu voor opgeven. De training van juni is vol.

Deze gebruikerstraining is voor medewerkers die in de toekomst (deels) gebruiker en/of beheerder van de i-Navigator zijn, of die in hun werkzaamheden te maken hebben met de DSP-gegevens over de werkprocessen die in de i-Navigator zijn en worden vastgelegd. Het betreft een volledige training van 2 dagen (2 en 9 oktober) over de complete inhoud van het Model-DSP en de i-Navigator. De training bestaat uit 1 dagdeel basiskennis en filosofie, 2 dagdelen knoppentraining en 1 dagdeel wetgeving zoals opgenomen in het Model-DSP (AVG, Woo, Wep, Wmebv en BIO).

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de open trainingen. Deze zijn als volgt:

  1. Uw organisatie dient abonnee te zijn van VIND-IM/i-Navigator.
  2. U heeft een eigen laptop die u mee kunt nemen naar de cursuslocatie.
  3. U kunt op afstand in loggen op de testomgeving van uw organisatie en daarin heeft u admin-rechten.

In de toekomst zullen er ook (kortere) trainingen worden aangeboden voor specifieke doelgroepen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een knoppentraining of een training specifiek voor functionarissen gegevensbescherming over het verwerkingsregister in VIND-IM. Uiteraard blijft ook de mogelijkheid bestaan om een incompanytraining aan te vragen.

U kunt zich opgeven via Cursus VHIC– Gebruikerstraining i-Navigator - 

 

Let op: er kunnen maximaal 12 cursisten deelnemen per training.