i-Navigator

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Vanaf vandaag zijn alle cursussen in het i-Navigator Opleidingen e-learning programma i-NO aangepast aan versie 3.0 van de i-Navigator. Zoals u waarschijnlijk al hebt geconstateerd biedt de i-Navigator 3.0 een breed scala aan nieuwe modules, functies en andere mogelijkheden. In het nieuwe cursuspakket worden deze mogelijkheden uitgebreid toegelicht en wij adviseren dan ook om wat tijd te reserveren om deze cursussen door te nemen.

De belangrijkste wijzigingen zijn doorgevoerd in de volgende cursussen:

  • Basisvaardigheden i-Navigator 1: Algemeen
  • Basisvaardigheden i-Navigator 2: Werkprocessen
  • Basisvaardigheden i-Navigator 3: Overige modules
  • Kenmerken en waardelijsten (voorheen 'Waardelijsten en lokale velden' genoemd)
  • Filters en bulkhandelingen (voorheen 'De zoek- en vervangfunctie' genoemd)

Nu alle cursussen weer up-to-date zijn zullen wij ons in een versneld tempo richten op het ontwikkelen van nieuwe cursussen.

Om toegang te krijgen tot i-Navigator Opleidingen is een uitbreiding van de i-Navigatorlicentie nodig. De meeste i-Navigatorklanten hebben deze uitbreiding inmiddels opgenomen in hun licentie, maar het kan zijn dat dit niet geldt voor uw organisatie. U krijgt dan de melding dat het (proef)abonnement op i-NO is verlopen. U kunt dit abonnement weer activeren door bij voorkeur een e-mail te sturen aan dhr. Jesse de Regt van Sdu Information Solutions. Jesse neemt dan contact met u op om de uitbreiding van de licentie te regelen. Als u vragen of opmerkingen hebt mag u natuurlijk ook altijd bellen.

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefoon: 06-8359 6057